Everlasting finesse

Everlasting finesse

4 Apr 2022
Back

Οι προετοιμασίες για τα εδέσματα και τις γλυκές λιχουδιές για το Πάσχα είναι μία παράδοση που τηρείται πιστά κάθε χρόνο. Στα Pralina Confectioneries ξεκινάμε από νωρίς, με την γαστρονομική μας ομάδα να διαλέγει τα πιο ποιοτικά, αγνά υλικά και πρώτες ύλες για να ετοιμάσουν για εσάς περίτεχνες δημιουργίες και σοκολατένια  αυγά, παντρεύοντας την πασχαλινή μαγεία με την απόλυτη γευστική τελειότητα.

Όπως και κάθε χρόνο, με πολλή αγάπη και μεράκι φτιάχνουμε εντυπωσιακές λιχουδιές εμπλουτισμένες με ταιριαστές πινελιές πρωτοτυπίας, για να απολαύσετε μαζί με τους αγαπημένους σας. Για  φέτος, οι δημιουργοί μας εμπνέονται από τη μαγεία της μέλισσας και δημιουργούν εκλεκτά εδέσματα ζαχαροτεχνικής αρχιτεκτονικής. Δεν είναι τυχαίο που το σήμα των Pralina Confectioneries, το διαμάντι, προσομοιάζει τόσο πολύ με την κηρήθρα των μελισσών. Ίσως επειδή και τα δύο δημιουργούν μοναδικά στον κόσμο προϊόντα.  

Τις οπτικές και γευστικές εντυπώσεις κερδίζουν τα ευφάνταστα σοκολατένια αυγά σε διάφορα μεγέθη, από λευκή, γάλακτος ή μαύρη σοκολάτα και που κινούνται σε λευκούς, χρυσούς, μαύρους και κίτρινους χρωματισμούς και γεωμετρικά σχήματα εμπνευσμένα από την μέλισσα και την κηρήθρα. Στις πολυτελείς βιτρίνες μας θα βρείτε ακόμα, πληθώρα από σοκολατένιες  δημιουργίες για το πασχαλινό τραπέζι αλλά και για δώρα οι οποίες θα ικανοποιήσουν μικρούς και μεγάλους. Κάποιες από αυτές μέσα τους κρύβουν μικρότερες γευστικές εκπλήξεις. Αν ψάχνετε κάτι ιδιαίτερο να χαρίσετε αυτές τις μέρες στους αγαπημένους σας θα το βρείτε στα Pralina Confectioneries.

Θα σας εντυπωσιάσουν επίσης τα πασχαλινά ντυμένα cake pops, cupcakes και cookies ενώ δεν λείπουν τα πιο παραδοσιακά όπως οι μυρωδάτες από δυόσμο φλαούνες και τα μυρωδάτα τσουρέκια, απλά ή με γέμιση.  Τα μέλη της ομάδας μας είναι πάντοτε πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν και να σας προτείνουν συνδυασμούς από την γκάμα των γλυκών μας αλλά και της ξεχωριστής κάβας των Pralina Confectioneries για τα “Easter Gift Boxes”. Πρόκειται για πολυτελή κουτιά σε διαφορετικά μεγέθη με πρωτότυπες συνθέσεις για το απόλυτο πασχαλινό δώρο και μπορούν να συμπεριλάβουν τσουρέκια, φλαούνες, κρασιά, σοκολατοδημιουργίες, κουτιά με μπισκότα ή σοκολατάκια καθώς και οτιδήποτε άλλο προτιμάτε.

Για τους πιο απαιτητικούς, προτείνουμε το πάντρεμα γλυκών εδεσμάτων με κρασί! Ένας ιδιαίτερα ταιριαστός συνδυασμός που δημιουργεί σε μία ξεχωριστή εμπειρία! Προτείνουμε το κρυστάλλινο και με φίνο άρωμα Alpha Estate Ecosystem Chardonnay σε συνδυασμό με τη λαχταριστή μηλόπιτα ή τη δική μας crème brûlée. Εναλλακτικά μπορείτε να συνδυάσετε το κόκκινο γαλλικό Chateau Rouget με έντονο άρωμα φραγκοστάφυλου, δαμάσκηνου και μαύρης σοκολάτας, που ταιριάζει απόλυτα με τα δικά μας Duke, Namelaka αλλά και τα αγαπημένα Pralinakia.

Φέτος το Πάσχα λοιπόν εντυπωσιάστε. Αφήστε τη μέλισσα να μπει στην καρδιά σας, νιώστε κι εσείς μοναδικοί και εμπιστευθείτε τη γεύση, την ποιότητα και τις περίτεχνες παρασκευές στα Pralina Confectioneries.