Πρόγραμμα Προνομίων

contact us banner

Ομάδα PRALINA

Στα Pralina Experience και Pralina Confectioneries δίνουμε έμφαση στην ομάδα και την δημιουργική έκφραση και κάθε μέλος μας συμμετέχει με τον δικό του μοναδικό τρόπο πρεσβεύοντας τις αξίες και το ήθος μας. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας προτείνει γλυκές και αλμυρές γεύσεις για εσάς που θέλετε να γνωρίσετε την έμπνευση και την ευρηματικότητα των καταξιωμένων μας σεφ.

Η ομάδα αποτελείται από αναγνωρισμένων επαγγελματίες του χώρου με πολύχρονη και σημαντική εμπειρία και είμαστε ευγνώμονες για τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας που εξελίχθηκαν και βοήθησαν και εμάς να εξελιχτούμε.

Pralina Confectioneries: Παθιασμένοι με την λεπτομέρεια και την γαλλική ζαχαροπλαστική. Τεχνοτροπία, εμπειρία και άριστα υλικά συνδυάζονται για την απόλυτη παράδοση μια γλυκιάς fine dining εμπειρίας από τους Pastry Chef μας που φέρουν μαζί τους πολλά χρόνια εμπειρίας και εκπαίδευσης.

Pralina Experience: Μία ομάδα στενά δεμένη και ταγμένη να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές γευστικές παλέτες με εμμονή στα καλύτερα ντόπια και εισαγόμενα υλικά που με την συμβολή του βραβευμένου σομελιέρ και της ομάδας του θα σας παρασύρουν με την περιγραφική ευγλωττία τους σε ατέλειωτα γευστικά ταξίδια.

Όσοι συμμετέχουν στις ομάδες Pralina Confectioneries και Pralina Experience είναι πολύ περήφανοι που ανήκουν στην αφρόκρεμα αυτού που κάνουν χωρίς να επαναπαύονται ποτέ. Μοναδικός στόχος είναι να σας ταξιδέψουν στο πιο ονειρεμένο ταξίδι αισθήσεων που έχετε φανταστεί.